Stoiximan Super League

Ελ Αραμπί: «Όνειρο για κάθε αθλητή οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Στην ετήσια γιορτή του αθλητισμού του Κατάρ έδωσε το παρών ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μίλησε για την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην ετήσια γιορτή του αθλητισμού του Κατάρ έδωσε το παρών ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν το πρόσωπο της εκδήλωσης και φωτογραφήθηκε με τους παραβρισκόμενους, ενώ μίλησε στο «Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων» για την παρουσία του σε αυτήν, την αγάπη του για τα σπορ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη του Κατάρ που με κάλε στην γιορτή του αθλητισμού. Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για τον κόσμο του Κατάρ. Είμαι χαρούμενος που βλέπω πολύ κόσμο, που ήρθαν εδώ να τιμήσουν αυτή την ημέρα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό όταν ο κόσμος του αθλητισμού έρχεται κοντά και μπορεί να βοηθήσει. Εμένα μου αρέσουν όλα τα αθλήματα. Ανήκω στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που κάνει πολύ υψηλό πρωταθλητισμό. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και συζητάμε για αλλά αθλήματα και γνωρίζω νέους αθλητές. Αυτή είναι η έννοια του αθλητισμού».

Όσο για τα αθλήματα που του αρέσει να παρακολουθεί, σχολίασε: «Αγαπώ όλα τα αθλήματα μπορώ να το δω, αλλά προτιμώ το μπάσκετ και το τένις».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι όνειρο για κάθε αθλητή. Τους παρακολουθώ κάθε φορά, μου αρέσει η ιδέα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να συμμετέχω σε μια τέτοια γιορτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x