Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πριν τα πλέι οφ θα γίνει η συνάντηση του Αλαφούζου με τον Δώνη»

Στο ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη που θα καθορίσει και τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του ΣΠΟΡ FM.

Στο προσεχές «νεκρό» από υποχρεώσεις διάστημα θα γίνει η συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας…

«Ενδιάμεσα στο τέλος της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ θα γίνει το ραντεβού Αλαφούζου με Δώνη. Προφανώς και υπάρχει θέμα ανάμεσα στους δύο. Αντιθέτως, είναι πολύ καλές οι σχέσεις Ρόκα και Δώνη. Ο Δώνης έβγαλε το θέμα, αλλά με κάτι πειράχτηκε. Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα και πως μπορούν να λυθούν οι διαφορές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επισήμανε πως δύσκολα θα προλάβει ο Χατζηθεοδωρίδης το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, με τον Ζαγαρίτη να τον αντικαθιστά πιθανότατα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x