Europa League

Αναβλήθηκε το Ζάλτσμπουργκ-Άιντραχτ λόγω… κυκλώνα!

Δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για σήμερα Ζάλτσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τους «32» του Europa League λόγω ενδεχόμενης εμφάνισης… κυκλώνα!

Όπως ανακοίνωσε η Άιντραχτ σχεδόν επτά ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, το ματς αναβλήθηκε λόγω προειδοποίησης για την ενδεχόμενη εμφάνιση… κυκλώνα κι ενώ άνεμοι ταχύτητας 120 χιλιομέτρων έχουν επίσης προβλεφθεί!

«Η απόφαση έπρεπε να παρθεί από τις τοπικές Αρχές στην προγραμματισμένη συνάντηση για την διαχείριση κρίσεων, η οποία περιλάμβανε τόσο την UEFA και εκπροσώπους των δύο συλλόγων, όσο και ανθρώπους των τοπικών Αρχών αλλά και της αστυνομίας του Ζάλτσμπουργκ», ανέφερε η ανακοίνωσε των «αετών».

Ούτε οι οπαδοί, αλλά ούτε και οι εμπλεκόμενοι στην εν λόγω αναμέτρηση μπορούσαν να λάβουν εγγυήσεις για την ασφαλή άφιξη και αποχώρησή τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ήταν sold out, με 29.000 εισιτήρια!

Η Άιντραχτ είχε κερδίσει με 4-1 την αυστριακή ομάδα στον πρώτο αγώνα ενώ η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα επικοινωνηθεί «όσο το δυνατόν συντομότερα». Άλλωστε, η UEFA έχει ήδη προγραμματίσει την κλήρωση για την φάση των «16» για αύριο, Παρασκευή…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x