Stoiximan Super League

Αρκετές οι απουσίες στον ΠΑΟΚ

Αρκετά προβλήματα για τον Άμπελ Φερέιρα, αφού ο ΠΑΟΚ μετρά αρκετές απουσίες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει των play offs του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

Έπειτα από μία σειρά συνεχόμενων και δύσκολων αγώνων, το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο αγωνιστικό τμήμα να ανασυνταχθεί πριν την τελική ευθεία της φετινής σεζόν.

Το τεχνικό επιτελείο σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή, ώστε να δουλέψει με τους παίκτες, να διορθώσει τα λάθη και να παρουσιάσει την ομάδα έτοιμη για τα Play Offs.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (06.03) περιελάμβανε δουλειά στο γήπεδο με rondo, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας σε μικρό χώρο, οικογενειακό δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι απουσίες ήταν πολλές. Οι Γιαννούλης και Ελ Καντουρί έκαναν αποφόρτιση. Ο Μαουρίσιο , ο Πέλκας κι ο Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για θεραπείες. 

Ο Βραζιλιάνος μέσος δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ο The Joker δουλεύει για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ ο αρχηγός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες τον άφησαν εκτός μάχης με τον Ολυμπιακό.

Οι Βαρέλα , Ζαμπά και Κρέσπο από τη μεριά τους συνέχισαν τα προγράμματά τους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό, εκτός από τους τραυματίες που θα βρεθούν στη Νέα Μεσημβρία για θεραπείες, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x