Ελλάδα

Σιδηροηλίας: «Νίκη πάση θυσία με Ήφαιστο»

Η νίκη για τον Άρη κόντρα στον Ήφαιστο αποτελεί μονόδρομο για τους «κιτρινόμαυρους», όπως υπενθύμισε και ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Άρη και ο Γιάννης Σιδηροηλίας επεσήμανε ότι η νίκη επί του Ηφαίστου (07/03, 15:30) στο «Αλεξάνδρειο» αποτελεί μονόδρομο για τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

Νίκη πάση θυσία με Ήφαιστο

Καλησπέρα σε όλους. Προερχόμαστε από μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό, στην οποία δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα μας έδινε τεράστια βαθμολογική κυρίως ώθηση, αλλά και ψυχολογική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έχουμε μπροστά μας ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Ο Ήφαιστος είναι μια σκληρή ομάδα, που αποτελείται από έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες. Παίζει δυνατά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με επιτυχία σε αυτό το κομμάτι.

Επίσης ο αντίπαλός μας διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, πράγμα που φανερώνει τον δείκτη δυσκολίας της αναμέτρησης. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε συνεπείς στο πλάνο του προπονητή μας.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, ξεκινώντας από το ματς με τον Ήφαιστο. Ξέρουμε πως τον τελευταίο καιρό έχουμε στεναχωρήσει τους φιλάθλους μας, με τα άσχημα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε.

Παρ' όλα αυτά χρειαζόμαστε όσο τίποτα ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί με τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι σαν να παίζουμε με έξι παίκτες. Ακόμα και οι πιο δυνατοί αντίπαλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο του λαού μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x