Μια εξαιρετική -όσο και συμβολική- πρωτοβουλία ανέλαβη η ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Κακιούζης, η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ της «Ένωσης», Έλενα Κουντουρά και η γνωστή δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη, βρέθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και μοίρασαν τρόφιμα στο ιατρικό προσωπικό που δίνει μάχη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σχετική ανάρτηση του σωματείου αναφέρει:

«Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Έλενα Κουντουρά, ο παλαίμαχος αθλητής και αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, Μιχάλης Κακιούζης, και η δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη, μοίρασαν τρόφιμα και χυμούς στο Αττικό Νοσοκομείο.

Πρόκειται για άλλη μια κίνηση στήριξης προς τους ιατρούς που εφημερεύουν και δίνουν το δικό τους αγώνα για να βοηθήσουν όλους τους πολίτες!

Μένουμε ΟΛΟΙ στο σπίτι μας για εμάς και τους γύρω μας»!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?? Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Έλενα Κουντουρά, ο παλαίμαχος αθλητής και αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, Μιχάλης Κακιούζης, και η δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη, μοίρασαν τρόφιμα και χυμούς στο Αττικό Νοσοκομείο. ?? Πρόκειται για άλλη μια κίνηση στήριξης προς τους ιατρούς που εφημερεύουν και δίνουν το δικό τους αγώνα για να βοηθήσουν όλους τους πολίτες! ?? Μένουμε ΟΛΟΙ στο σπίτι μας για εμάς και τους γύρω μας! #aek #aekwomenvolleyball #aekwomenvolley #stayhome #menoumespiti #aekfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK (@aek_athleticclub) στις

TAGS: A.E.K.