Euroleague

Ρολ: «Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός θέλαμε να παίξουμε στο Βερολίνο»

Εντελώς λάθος ήταν η απόφαση της Ευρωλίγκας να μεταθέσει τότε το ματς στο Βερολίνο, καθώς ούτε η Αρμάνι, αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός επιθυμούσαν να παίξουν εκεί, όπως δήλωσε ο Μάικλ Ρολ.

Αιχμές κατά της Ευρωλίγκας από τον Μάικ Ρολ.

Ο σούτινγκ της Αρμάνι Μιλάνο θυμήθηκε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να μεταθέσει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο, εν μέσω της έξαρσης του κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντάς την καταστροφική, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να αγωνιστεί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Από ‘κει και πέρα, ο Αμερικανός με το διαβατήριο Τυνησίας αποθέωσε τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, για τα γρήγορα αντανακλαστικά που έδειξε, ενώ ανέφερε πως στην Ευρώπη άργησαν να πάρουν τις σημαντικές αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρολ στο «NBC Sports»:

«Ο Άνταμ Σίλβερ έκανε εξαιρετική δουλειά στο ΝΒΑ, ενεργώντας γρήγορα. Όμως, στην Ευρώπη άργησαν να πάρουν αποφάσεις, τους πήρε λίγο χρόνο. Μετά τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο ημέρες πριν, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Δεν θέλαμε να παίξουμε στο εξωτερικό, καθώς δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην Ιταλία και γενικά κανείς δεν ήξερε πως θα εξελισσόταν η κατάσταση.

Φυσικά, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και το ρίσκο να προσβληθεί η ομάδα, κάτι που θα οδηγούσε τον καθένα σε απομόνωση για δύο εβδομάδες. Ήταν καταστροφικό, η Ευρωλίγκα ήθελε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο, στο Βερολίνο, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να παίξει. Η αναβολή ανακοινώθηκε όταν ο Ολυμπιακός είχε πετάξει ήδη για το Βερολίνο, ενώ από εμείς από την άλλη είχαμε αποφασίσει να ταξιδέψουμε την ημέρα του αγώνα. Μέχρι τότε κανείς δεν ήθελε να πάρει μία απόφαση. Πιστεύω ότι η απόφαση του Σίλβερ βοήθησε τις άλλες λίγκες του κόσμου να πράξουν κάτι ανάλογο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x