Ελλάδα

Γκατζούλης: «Ο Σπανούλης θα γυρίσει το ίδιο δυνατός-Αναντικατάστατοι οι πρόεδροι»

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού δεν αμφιβάλλει για τον αρχηγό της ομάδας και μιλά για την προσφορά των Αγγελόπουλων στην ΚΑΕ.

Τη βεβαιότητα πως ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει δυνατός μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του εξέφρασε ο Ανδρέας Γκατζούλης μιλώντας στο «Φως».

«Ο Βασίλης θα γυρίσει όσο δυνατός ήταν και φέτος. Προσέχει το ‘μαγαζί’ του (σ.σ. το σώμα του), τη διατροφή του, τα πάντα. Είναι το παράδειγμα του επαγγελματία παίκτη. Το ίδιο ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, ο Βεζένκοφ… Δεν έχουμε κάποιον με κακή νοοτροπία», τόνισε ο άνθρωπος που επιμελείται το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης του αρχηγού της ομάδας από την εποχή που έπαιζε στο Μαρούσι ακόμη.

Παράλληλα στάθηκε στην προσφορά του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Δεν υπάρχουν λόγια για τους προέδρους. Είναι το ‘α’ και το ‘ω’, είναι αναντικατάστατοι στον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός. Όλοι οι άλλοι είμαστε αναλώσιμοι. Είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα», επισήμανε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις «επενδύσεις» της ΚΑΕ. «Ο Ολυμπιακός πέρα από τους τίτλους που έχει κατακτήσει, έχει αναδείξει και παίκτες, Έλληνες και ξένους, και συνεχίζει να αναδεικνύει. Έχει επενδύσει στο κομμάτι αυτό, δεν γίνεται στην τύχη. Επίσης έχει αναδείξει προπονητές και στελέχη. Η αναπτυξιακή ομάδα δεν έγινε κατά τύχη, αλλά με πλάνο. Το μοντέλο της αναπτυξιακής ομάδας στην Α2 είναι εκπληκτικό και θα το ακολουθήσουν μελλοντικά και άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x