Ευρώπη

«Καμία σκέψη στη Ρεάλ για μείωση μισθών»

Αν και αρκετές ομάδες στην Ισπανία, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει την περικοπή των μισθών, στη Ρεάλ δεν έχει γίνει καν σκέψη για «ψαλίδι» στα συμβόλαια!

Η αναβολή των διοργανώσεων, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού, έχει «τραυματίσει» αρκετές ομάδες οικονομικά.

Για τον λόγο αυτό, στην Ισπανία αρκετές είναι εκείνες που έχουν αποφασίσει γενναίο «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Μπαρτσελόνα, η οποία ενημέρωσε για περικοπές ύψους 70% στα χρήματα που έχουν να λάβουν οι παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «AS» κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν υπάρχει καν η πρόθεση από την πλευρά της «βασίλισσας» να πράξει κάτι ανάλογο, ακόμη και στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Από ‘κει και πέρα, αναφορικά με άλλες ισπανικές ομάδες, ακόμη δεν έχουν κάνει περικοπές ούτε οι Ουνικάχα Μάλαγα και Βαλένθια. Αντίθετα, Μανρέσα, Εστουδιάντες και Φουενλαμπράδα έχουν προχωρήσει ήδη σε «ψαλίδι» στους μισθούς, ενώ σε διαπραγματεύσεις με τους παίκτες για τον ίδιο λόγο βρίσκονται οι Σαραγόσα και Ομπραντόιρο του Κώστα Βασιλειάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x