Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός δεν δίνει 1 εκατ. συμβόλαιο στον Εντουάρντο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί»

Δημοσίευμα της πορτογαλικής, O Jogo, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τον άσο της Μπράγκα.

Για την απόκτηση του Γουίλσον Εντουάρντο εξακολουθεί να ενδιαφέρεται τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας, Ο Jogo.

Σε αυτό γίνεται μεγάλη αναφορά στο συμβόλαιο το οποίο θέλει ο παίκτης με τον μεν Ολυμπιακό, να μπορεί αλλά να μην θέλει να του δώσει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου, ενώ τον δε ΠΑΟΚ να θέλει αλλά να μην μπορεί να φτάσει την προσφορά του σε αυτό το επίπεδο.

Ο Γουίλσον Εντουάρντο αγωνίζεται στη Μπράγκα και το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του, άρα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες για να υπογράψει. Υπήρχαν και προ ημερών πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να θέλουν το εξτρέμ της πορτογαλικής ομάδας. Το σημερινό δημοσίευμα -μεταξύ άλλων- κάνει γνωστό ότι οι δύο ελληνικές ομάδες εξακολουθούν να θέλουν τον παίκτη, ο οποίος θέλει ένα συμβόλαιο μεγάλο, της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Ο Γουίλσον ζητά ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Ο ένας δεν θέλει να το δώσει, ο άλλος δεν μπορεί», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ο Γουίλσον Εντουάρντο ζητά μισθό περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο, μια επιθυμία μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν θέλει να ικανοποιήσει, ούτε και οι δύο ελληνικές οι οποίες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντιπροσώπους του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει τόσα πολλά για τον παίκτη, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι ικανός να φτάσει σε αυτό το επίπεδο», υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x