Stoiximan Super League

Τη δουλειά του ο Ατρόμητος εντός και εκτός γηπέδου

Τη στιγμή που ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση των προπονήσεων, κάνει τον προγραμματισμό του κι εκτός γηπέδου.

Μία από τις ομάδες που φέρθηκε σαν… έτοιμη από καιρό ήταν ο Ατρόμητος σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των προπονήσεων έστω και υπό τη μορφή των ολιγομελών γκρουπ κι έτσι δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι σε αυτό το σκέλος όλα λειτουργούν ρολόι στο «Μαζαράκη». Άλλωστε, ήταν μία από τις ομάδες που είχαν προτείνει ειδικό πλάνο επιστροφής στο γήπεδο.

Ήδη, η πρώτη σειρά των τεστ για τον κορωνοϊό έχει πραγματοποιηθεί κι αύριο θα γίνει και το δεύτερο, με στόχο ότι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι Περιστεριώτες να περάσουν στη δεύτερη φάση, που προβλέπει αύξηση των παικτών ανά γκρουπ, μια εξέλιξη που θυμίζει… κανονικότητα.

Ωστόσο, τα… ευχάριστα προκύπτουν και εκτός γηπέδου, αφού σε μια σεζόν που προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες αυτού του γκρουπ (εξαιρουμένων των ομάδων δηλαδή με τα μεγάλα πορτοφόλια), στον Ατρόμητο χαμογελούν για ακόμα μία σεζόν για τον φάκελο που έχουν παραδώσει στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, όπως υποστηρίζουν θα είναι από τις πρώτες ομάδες που θα εξασφαλίσουν το «ΟΚ» και για το νέο πρωτάθλημα, ακόμα και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και εφόσον αυτό απαιτηθεί από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός παραμένει τιμωρημένος και τη στιγμή που το πρόβλημα που υπήρχε στον Άρη πήρε επίσημη μορφή. Πάντως, σε καμία περίπτωση, η διοίκηση του Ατρόμητου δεν πρόκειται να κυνηγήσει κάτι δικαστικά. Αν προκύψει κάτι ως προς αυτό το ζήτημα, πρέπει πρώτα από όλα ο ίδιος να τερματίσει στην 7η θέση και να φανεί τι θα αποφασίσει η UEFA για τον φάκελο που θα καταθέσουν οι «κίτρινοι».

Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου έχουν «παγώσει» για προφανείς λόγους», η περιστεριώτικη ΠΑΕ εντός της εβδομάδας θα προχωρήσει στο κλείσιμο των υποχρεώσεών της προς τους παίκτες και για τον Φλεβάρη και από εκεί και πέρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει το αποτέλεσμα των συζητήσεων της Super League με τον ΠΣΑΠ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον για παίκτες του ρόστερ, αυτό που λέγεται στη δυτική όχθη είναι ότι δεν αλλάζει κάτι συγκριτικά με ό,τι ισχύει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε κανέναν παίκτη δεν «σφραγίζεται» η πόρτα, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο με τους δικούς τους όρους και εφόσον η όποια πρόταση ικανοποιεί την ομάδα. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία πίεση για τόνωση ρευστότητας μέσω των πωλήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x