Stoiximan Super League

Προπόνηση σε γκρουπ και μοριακός έλεγχος στον Ατρόμητο

Πρόγραμμα ανά γκρουπ 4-5 παικτών αλλά και μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό είχε η σημερινή ημέρα στον Ατρόμητο, που περιμένουν τα αποτέλεσματα για να δουν αν θα υπάρξει διαφοροποίηση της προπόνησης.

Στο προπονητικό κέντρο του Μαζαράκη βρέθηκαν την Τρίτη οι παίκτες του Ατρομήτου για προπόνηση και μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό.

Τόσο το πρόγραμμα όσο και τα τεστ έγιναν σε γκρουπ 4-5 παικτών με κλιμάκιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών να αναλαμβάνει τους ελέγχους υπό τον συντονισμό του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Νίκου Πισκοπάκη και του γιατρού της ομάδας των δυτικών προαστίων, Ανδρέα Πισκοπάκη.

Στο μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε μια εβδομάδα, συμμετείχαν όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Ατρομήτου και πάλι σε γκρουπ.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων οι Περιστεριώτες θα συνεχίσουν να προπονούνται σε γκρουπ 4-5 παικτών και αν υπάρξει επιβεβαίωση ότι όλοι παραμένουν αρνητικοί στον κορωνοϊό θα γίνει αλλαγή στα γκρουπ των παικτών όπου θα αυξηθούν σε 8 ανα γκρουπ σύμφωνα με τις υποδείξεις της Super League 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x