Αγγλία

Γι’ αυτό καθυστερεί η αγορά της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες

Σύμφωνα με Βρετανό αναλυτή η Πρέμιερ Λιγκ διαπίστωσε ότι στη Σαουδική Αραβία και μεταδίδει πειρατικά το BeIN sports το οποίο έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος στις χώρες αυτές

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την πώληση των μετοχών της Νιούκαστλ υποστηρίζει ο Κιέραν Μαγκουάιρ απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Μαγκουάιρ είναι ειδικός αναλυτής των οικονομικών στο ποδόσφαιρο και γνώστης των διαδικασιών που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την αλλαγή ενός ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε μια ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, πέρα από τις διαδικασίες οι οποίες είναι χρονοβόρες ο Μαγκουάιρ δίνει και άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που εκτιμά ότι μπορεί να παίζει ρόλο στην ολοκλήρωση της αγοράς.

Σύμφωνα με τον Βρετανό αναλυτή η Πρέμιερ Λιγκ διαπίστωσε ότι στη Σαουδική Αραβία υπάρχει μεγάλος βαθμός πειρατείας και μεταδίδει πειρατικά το BeIN sports το οποίο έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος στις χώρες αυτές.

Έτσι κρίνει ότι η αγορά της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα ειδικά τώρα που το ενδιαφέρον στη χώρα για το πρωτάθλημα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από πριν την αγορά της Νιούκαστλ.

Πάντως αναφέρει πως ακόμη και με τα δεδομένα αυτά το deal τελικά θα γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x