Κώστας Νικολακόπουλος

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός θέλει να τα παίρνει στα χαρτιά…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το sport-fm.gr άλλο ένα «παραμυθάκι» για τον Ολυμπιακό.

· Κατηγορείται από τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός, ότι θέλει να παίρνει…χάρτινα πρωταθλήματα. Μάλιστα.

· Βλέπουμε λοιπόν ότι…

Στη Γαλλία το πρωτάθλημα το πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν με οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχε 12 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μαρσέϊγ (κι ένα ματς λιγότερο)

Στο Βέλγιο το πρωτάθλημα το πήρε η Κλαμπ Μπριζ με οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχε διαφορά 15 βαθμούς από τη δεύτερη Γκεντ

Στην Σκοτία το πρωτάθλημα το πήρε η Σέλτικ με οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχε διαφορά 13 βαθμών από τη Ρέϊντζερς, που είχε ένα ματς λιγότερο

Και στα τρία πρωταθλήματα η απόσταση του πρώτου από τον δεύτερο ήταν περίπου όση και του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ-και με περίπου ίδιες αγωνιστικές να απομένουν.

· Εγώ δεν λέω ότι οι ομάδες αυτές κυνήγησαν να πάρουν το πρωτάθλημα «στη διακοπή». Αλλά αν μη τι άλλο δεν τους…κακόπεσε κιόλας! Δεν είδαμε καμία να…διαμαρτύρεται! Όπερ σημαίνει ότι το δέχθηκαν με ικανοποίηση.

· Κι ερχόμαστε στον Ολυμπιακό, που έχει 14 και 15 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αντίστοιχα, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, με τα πλέϊ οφ. Είδαμε τον Ολυμπιακό σε όλο αυτό το διάστημα να επιδιώκει έστω σε μία στιγμή να πάρει στα χαρτιά το πρωτάθλημα; Ίσα ίσα τον είδαμε σε ολόκληρο αυτό το δίμηνο να είναι πρωτοστάτης να παιχτεί πάλι πρωτάθλημα.

Το μόνο που είπε κάποια στιγμή ο Μαρινάκης είναι ότι ΑΝ διακοπεί το πρωτάθλημα, πρέπει ο Ολυμπιακός να αναδειχθεί πρωταθλητής, από την στιγμή που έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο, όπως άλλωστε είδαμε ότι έγινε και στο Βέλγιο, την Γαλλία και την Σκοτία.

· Ο Ολυμπιακός λοιπόν που θα μπορούσε να είχε συνταχθεί με το μέρος άλλων συλλόγων που ζητούσαν οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και που θα μπορούσε έτσι τώρα να είναι και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας, προτιμάει να δώσει τα δέκα παιχνίδια των πλέϊ οφ κατακαλόκαιρα και μέσω αυτών να διεκδικήσει την κατάκτηση του τίτλου. Κι όχι να κάθεται και να είναι άνετος κι ωραίος.

Ο Ολυμπιακός, που κατά τα άλλα…θέλει να παίρνει πρωταθλήματα στα…χαρτιά!...

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1260255919482507265

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x