NBA

Προπονητής Χοκς: «Θα υποφέρουμε εάν δεν παίξουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Τον προβληματισμό του που οι Χοκς φαίνεται πως θα είναι η μία από τις οκτώ ομάδες που δεν θα συμμετέχουν στη συνέχεια του φετινού ΝΒΑ, εξέφρασε ο προπονητής τους, Λόιντ Πιρς.

Το ΝΒΑ εξετάζει πολύ «ζεστά» το σενάριο της επανεκκίνησης με τη συμμετοχή 22 ομάδων, δηλαδή, να μην συμμετέχουν οι οκτώ που δεν έχουν ελπίδες ή έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τη διεκδίκηση μίας θέσης για τα playoffs.

Ο προπονητής των «γερακιών» εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για αυτό το πλάνο, λέγοντας πως η ομάδα από την Ατλάντα αποτελείται από πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι πρέπει να παίρνουν εμπειρίες, οπότε θα έπρεπε να αγωνιστούν και εκείνοι.

«Είμαι προπονητής στην ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο ΝΒΑ. Το καλύτερο για εμάς θα είναι να παίζουμε μπάσκετ και με αυτό τον τρόπο μας παίρνουν το παιχνίδι μακριά», δήλωσε αρχικά ο Πιρς στο «ESPN» και πρόσθεσε:

«Εάν η σεζόν συνεχιστεί και δεν πάρουμε μέρος, αυτό θα πονέσει την ανάπτυξή μας, το προϊόν μας, την ικανότητά μας και δεν θα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μομέντουμ για να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν. Έχω νεαρούς παίκτες. Χρειάζονται την εμπειρία των παιχνιδιών και γι’ αυτό έχουμε ανάγκη να παίξουμε μπάσκετ. Θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ».

Πριν τη διακοπή, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, οι Χοκς είχαν ρεκόρ 20-47, που είναι το τέταρτο χειρότερο στο φετινό ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x