Ελλάδα

Την μάζεψε ο Αυγενάκης την τροπολογία-τερατούργημα για τα κωλύματα των παραγόντων!

Η αποκάλυψη του sport-fm.gr οδήγησε τον υφυπουργό σε αναδίπλωση: «Όποιος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα, δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται αθλητικά, έως ότου εκδοθεί απαλλακτική απόφαση»!

Την Παρασκευή 26/6, το sport-fm.gr αποκάλυψε και παρουσίασε αναλυτικά την τροπολογία που κατέθεσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ο Λευτέρης Αυγενάκης: Μια τροπολογία-τέρας, με την οποία κρατούσε εσαεί στο ποδόσφαιρο του παράγοντες που θα καταδικαστούν για κακούργημα, αφού για να προκύπτει κώλυμα στο πρόσωπό τους, θα έπρεπε να καταδικαστούν αμετάκλητα, δηλαδή και σε τρίτο βαθμό, διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και μια δεκαετία!

Σημειώναμε μάλιστα, ότι υπάρχει και μια «τρύπα», που επιτρέπει σε παράγοντες να επιστρέψουν(!) στο ποδόσφαιρο, ακόμα και μετά από καταδικαστική απόφαση, κι ας είχαν κώλυμα όταν παραπέμφθηκαν σε δίκη με βούλευμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη που έκανε το sport-fm.gr, ήταν τόσο έντονες, που έφτασαν και σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο!

Οι αντιδράσεις προκάλεσαν παρέμβαση, που ανάγκασε τον Λευτέρη Αυγενάκη να προχωρήσει σε διευκρινιστική διόρθωση στην τροπολογία και να την «συμμαζέψει».

Ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:



«Όποιος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα, σύμφωνα με τη διάταξη που καταθέσαμε, δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται αθλητικά, έως ότου εκδοθεί απαλλακτική απόφαση.

Κάνουμε αυστηρότερο το κώλυμα της σχετικής διάταξης του ’99! Καθαρές κουβέντες απέναντι στην τερατώδη παραπληροφόρηση»
.

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι, ότι το μοναδικό τερατώδες στην όλη υπόθεση, ήταν η τροπολογία που κατέθεσε.

Έτσι, λοιπόν, το κώλυμα ενός παράγοντα που παραπέμπεται για κακούργημα, θα τον ακολουθεί συνεχώς, εφόσον προκύπτουν στη συνέχεια καταδικαστικές αποφάσεις. Από την αρχή ως το τέλος. Μέχρι… να αθωωθεί φυσικά, όταν και θα μπορεί ασφαλώς να επιστρέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x