Ισπανία

Τα «έχωσε» σε διαιτησία και Ρεάλ ο Μπαρτομέου

«Βέλη» κατά της διαιτησίας και της Ρεάλ Μαδρίτης «εξαπέλυσε» ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου μετά το 4-1 της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα».

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας θεωρεί πως το VAR ευνοεί μόνο τους «μερένχες» με αυτά που υποδεικνύει, ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον των Λέο Μέσι και Κίκε Σετιέν στο σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Είδα το παιχνίδι στο Μπιλμπάο. Μία ακόμα νίκη για τη Ρεάλ. Το μήνυμά μας, που μου αφήνει άσχημη "γεύση", είναι ότι το VAR δε δίνει το ίδιο βάρος και σε εμάς. Δεν είναι δίκαιο. Μετά τη διακοπή, έχει επηρεάσει αποτελέσματα και πάντα πηγαίνει υπέρ μιας ομάδας! Το VAR πρέπει να βοηθάει το διαιτητή, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε πολλές εικόνες που δεν είναι δίκαιες».

Όσο για το μέλλον του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα; «Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες φήμες, αλλά είναι εντελώς ψευδείς. Ο Σετιέν έχει τη στήριξή μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και, στη συνέχεια, έχουμε το Champions League.

Σήμερα, είδαμε τη δυναμική της Μπαρτσελόνα. Παίζοντας με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε ότι έτσι παίζουν οι πρωταθλητές».

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Λέο Μέσι: «Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο Μέσι έχει πει ότι θα τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με πολλούς παίκτες, αλλά ο Μέσι έχει εξηγήσει ότι θέλει να συνεχίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x