Stoiximan Super League

Χασάν: «Μόνο ο σύλλογος ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον μου»

Ο Αιγύπτιος φορ πέταξε το μπαλάκι για το μέλλον του στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Χαρούμενος για τα δύο νέα γκολ που σημείωσε στο 4-2 του Ολυμπιακού επί του Άρη στο «Βικελίδης» δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν, ενώ παρέπεμψε στην διοίκηση της ΠΑΕ για το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Αιγίπτιος φορ μίλησε στη Nova:

Για τη φόρμα του: «Νιώθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθώ να δουλεύω πολύ. Τα παιχνίδια είναι πάντοτε υψηλού επιπέδου και πάντοτε προσπαθώ να πιάσω τον ρυθμό του παιχνιδιού».

Για το ότι ενώ μπορούσε να κάνει χατ τρικ, προτίμησε να σπάσει την μπάλα στον Καφού: «Σήμερα πραγματικά είδα στη φάση του Καφού ότι μπορούσα να πετύχω τρίτο γκολ, αλλά ήθελα να του δώσω την πάσα για γκολ. Δεν ήταν όμως τόσο τυχερός. Δείχνει στην προπόνηση πόσο πολύ θέλει να τα καταφέρει. Είναι εκπληκτικός παίκτης και μας βοηθάει. Έχω μεγάλη επιθυμία για χατ τρικ, όμως, πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα. Ισως αν όχι φέτος, θα προσπαθήσω του χρόνου να τα καταφέρω».

Για το αν η ατάκα του ότι θα τα καταφέρει του χρόνου, αφορά την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Δεν το εννοούσα έτσι. Μιλούσα γενικότερα για την καριέρα μου. Δεν μπορώ να σας μιλήσω για το μέλλον μου. Μόνο ο σύλλογος μπορεί να απαντήσει. Εγώ θα περιμένω να δω τι θα γίνει. Πάντα ένας επιθετικός είναι πεινασμένοι για να σκοράρουν, είμαι πολύ φιλόδοξος και έχω επιθυμία για να σκοράρω».

Για τη σχέση του με τον γυμναστή Μουρίκη: «Είναι από τους πιο σημαντικούς στο σύλλογο. Ενας καταπληκτικός γυμναστής και άνθρωπος. Ακόμα και στους τραυματίες βρίσκεται πάντα δίπλα, σε όλους τους παίκτες! Θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεται και τη νοοτροπία του. Είναι ένας άνθρωπος που τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ο Ζαχαρίας (σ.σ. Πασχαλίδης), ο άλλος γυμναστής μας είναι εξαιρετικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x