Stoiximan Super League

Νίκησε και τον Ατρόμητο ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο σε φιλικό προετοιμασίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χάρη σε γκολ του νεαρού Τζίμα στο 51’ κι έκανε το 2Χ2.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Παπαδόπουλος έκανε τρεις σημαντικές επεμβάσεις σε ισάριθμες ευκαιρίες του Ατρομήτου, στο 13' σε τετ α τετ, στο 14' σε κοντινή κεφαλιά και στο 15' σε μακρινό σουτ. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας είχε τις δικές του καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 31' ο Αλί Μπαμπά έκανε το γύρισμα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε το σουτ του Τζίμα στην κίνηση. Ο επιθετικός των Αρκάδων αστόχησε στο σουτ από πλάγια θέση στο 37', ενώ στο 40' το σουτ του Μουνάφο έξω από την περιοχή δεν βρήκε εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε περισσότερες ευκαιρίες. Μάλιστα στο 51' σκόραρε με προβολή του Τζίμα, μετά από μπαλιά του Ριέρα! Στο 57' και στο 61' τα σουτ του Αλί Μπαμπά έφυγαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρεις καλές στιγμές είχε ο Ριέρα…

Στο 70' αστόχησε σε τετ α τετ, στο 77' το σουτ που επιχείρησε μετά από ατομική προσπάθεια ήταν άστοχο, ενώ στο 78' δεν κατάφερε και πάλι να βρει στόχο. Στο 84' ο Μπαράλες σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης:
Παπαδόπουλος (65' Τσιφτσής), Κώτσιρας (65' Κάρδαρης), Τασουλής (46' Αλβάρες), Σουάρεθ (65' Χριστόπουλος), Πασαλίδης (46' Καστάνιο), Μουνάφο (46' Μπ. Φερνάντεζ), Μπελόκ (72' Βαλιέντε), Κρέσπι (65' Σίτο), Αλί Μπαμπά (65' Τιλικα), Ορόσκο (46' Ριέρα), Τζίμας (72' Μπαράλες).

Ατρόμητος:
Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Στρούγγης, Αθανασίου, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χαρίσης, Βέλλιος, Αγκάεφ, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x