Στίβος

Ματαιώνεται ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ να απαγορέψει αγώνες δρόμου με 100 συμμετέχοντες και εργαζόμενους στο σύνολο του σταδίου, ο ΣΕΓΑΣ ματαίωσε τον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσαν την Πέμπτη τη ματαίωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 20 του μήνα.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα διεξαγόταν με τη σύμφωνη γνώμη και σχετική έγγραφη άδεια τόσο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, όσο και της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει εκπονήσει ο ΣΕΓΑΣ και είχε εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ παρέμενε σε ισχύ.

Οι διοργανωτές και συνδιοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Αθήνας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν στην άριστη προετοιμασία της διοργάνωσης.

Οι δρομείς που είχαν εγγραφεί να συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα λάβουν μέσα στην εβδομάδα ενημέρωση αναφορικά με τη δυνατότητα μεταφοράς της εγγραφής τους στη διοργάνωση του 2021 ή μετά την πιθανή οριστική ακύρωσή της και την επιστροφή του ποσού της συνδρομής συμμετοχής τους σε αυτήν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x