Πορτογαλία

A Bola: «Προσωρινή διακοπή διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με Μπενφίκα για Σεμέδο»

Ρεπορτάζ της «A Bola» αναφέρει ότι «παγώνουν» τουλάχιστον για μια εβδομάδα οι συζητήσεις της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο, ελέω τελικού κι όχι μόνο!

Προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο επικαλείται σε σημερινό της ρεπορτάζ η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «A Bola»!

«Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτό το Σάββατο υπάρχει ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για τον σύλλογο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς ώθησε τον Ρούμπεν Σεμέδο να παραμείνει στην Αθήνα», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Και συμπληρώνει: «Οι Έλληνες επανεξέτασαν την κατάσταση, αλλά υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν λάβει μια πρόταση υψηλότερη από εκείνη της Μπενφίκα, μεγαλύτερη από 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ουλίσες Σάντος, μάνατζερ που εκπροσώπησε τη Μπενφίκα (σ.σ. ήταν εκείνος και στη μεταγραφή του Πέπε), επέστρεψε στη Λισαβόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x