Ελλάδα

Αφεντικό της Δόξας Δράμας ο απαγωγέας του Παναγόπουλου

Ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας είναι πλέον ο Απόστολος Πετράκης που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου.

Αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Δόξας Δράμας, με τον Απόστολο Πετράκη να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Το όνομα του Πετράκη που πλέον παίζει στα διοικητικά της Δόξας, είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, αφού ήταν ένας από τους καταδικασθέντες της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Μάλιστα είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για τη συμμετοχή του στην απαγωγή Παναγόπουλου... «Επέλεξα τον Παναγόπουλο γιατί δε διέθετε προσωπική ασφάλεια παρά μόνον έναν οδηγό. Ήξερα ότι κάθε μέρα πάει στο γραφείο του. Πήγαινα κάθε μέρα για τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του στο Καβούρι. Έφευγε κάθε μέρα την ίδια ώρα με απόκλιση 10 λεπτών. Άρχισα να συνδυάζω διαδρομές, είχα μελετήσει όλους τους δρόμους. Ποτέ δεν επικοινώνησα εγώ με την κ. Παναγοπούλου. Ο διαπραγματευτής δε βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί»

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Doxa Dramas FC / ΠΑΕ Δόξα Δράμας στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x