Ελλάδα

Δάρας: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, τα χρέη θα πληρωθούν από την προσωπική μου περιουσία»

Ο Χρήστος Δάρας ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου και επεσήμανε ότι θα πληρώσει τα χρέη από την προσωπική του περιουσία.

Την ευθύνη που του αναλογεί για την κατάσταση στον Πανιώνιο, ο οποίος βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, ανέλαβε ο Χρήστος Δάρας με δήλωσή του και επεσήμανε ότι θα πληρώσει τα χρέη του συλλόγου από την προσωπική του περιουσία.

Αναλυτικά η δήλωσή του
«Καταρχάς δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις τους πρώην συνέτερού μου κατά το πρόσωπό μου σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος, τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο την μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x