Champions League

Μπεργκ: «Σε ανώτερο επίπεδο ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε στη ρεβάνς»

Ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν απογοητευμένος, αλλά αποφασισμένος.

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα της Ομόνοιας με 2-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά με πίστη για τη ρεβάνς στην Κύπρο εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ.

«Παίξαμε με μια καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο από εμάς. Πιστεύω ότι παλέψαμε αρκετά, μείναμε στο ματς για πολλή ώρα. Ήμασταν λίγο άτυχοι με το πέναλτι και μετά δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ τις καθυστερήσεις. Αμυνθήκαμε καλά αλλά παίξαμε με μια ομάδα που φυσιολογικά είναι πολύ καλύτερη από εμάς», τόνισε.

Πάντως ο Νορβηγός τεχνικός δεν χάνει την πίστη του. «Είμαστε 2-0 στο ημίχρονο, θα παλέψουμε στην έδρα μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο με αυτό το αποτέλεσμα αλλά δεν είναι αδύνατο. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ότι μπορούμε», σημείωσε.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στη ρεβάνς; «Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στο επιθετικό παιχνίδι, με καλύτερη ακρίβεια και timing. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να σκοράρουμε. Αμυντικά κάναμε πολλά καλά πράγματα σήμερα και με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x