Stoiximan Super League

Εξετάζει Ντρέγκερ και Χαντεργκιονάι ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Κοντέ υποχωρεί και ο Ολυμπιακός κοιτά και… αλλού για δεξί μπακ.

Η περίπτωση του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ χάνει έδαφος για τη θέση του δεξιού μπακ, που θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες εξετάζει τις τελευταίες ώρες δύο άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο Τυνήσιος άσος της Φράιμπουργκ, που την περασμένη σεζόν είχε 18 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ ως δανεικός στην Πάντερμπορν. Ο 24χρονος άσος είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, αλλά είναι και κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, καθώς έχει γεννηθεί στο Φράιμπουργκ από Γερμανό πατέρα και Τυνήσια μητέρα.

Ο δεύτερος είναι ο Φλορέντ Χαντεργκιονάι, που είχε εξεταστεί και νωρίτερα μέσα στη μεταγραφική περίοδο. Ο 26χρονος άσος έχει γεννηθεί στην Ελβετία και είναι διεθνής με το Κόσοβο, με το οποίο αντιμετώπισε την Ελλάδα πρόσφατα για το Nations League. Ανήκει στη Χάντερσφιλντ, με την οποία πέρσι στο πρώτο μισό είχε 22 συμμετοχές και 2 ασίστ, αλλά πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε στην Κασίμπασα μετρώντας 13 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x