Γενικά

Έδωσε βαθμό στην ομάδα της η Παπαδημητρίου στο ντεμπούτο της στην Μπουντεσλίγκα 2

Το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της δεύτερης εθνικής κατηγορίας γυναικών της Γερμανίας είναι ένα ακόμη που έκανε πρεμιέρα για την περίοδο 2020-2021.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι από τα ευρωπαϊκά διασυλλογικά, στα οποία παίρνουν μέρος Έλληνες πρωταθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θα υπάρχει κι εκεί ελληνικό ενδιαφέρον, επειδή μετέχει για πρώτη φορά η νεαρή Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Η 16χρονη διεθνής φορά πλέον τη φανέλα της Ανρέχτ και την ενίσχυσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τόστεντ, χαρίζοντάς της το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς επικράτησε στο τελευταίο επί μέρους ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-4.

Στο ντεμπούτο της στην Μπουντεσλίγκα 2, από την οποία θ’ αποκομίσει σίγουρα πολύτιμες παραστάσεις, έδωσε δύο ατομικά παιχνίδια και γνώρισε και μια ήττα.

Εξάλλου, η 24χρονη αθλήτρια της Εθνικής γυναικών, Κωνσταντίνα Παρίδη, που, επίσης, γνωρίζει νέα εμπειρία στην Τσεχία, συνέβαλε σε δύο ακόμη θετικά αποτελέσματα της Ντόμπρε, τα οποία τη διατηρούν στην κορυφή της πρώτης εθνικής κατηγορίας.

Ύστερα από κάποιες προπονήσεις στο νέο της περιβάλλον η Παπαδημητρίου άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Μπουντεσλίγκα 2 με αντίπαλο την Τόστεντ. Το ματς της πρώτης αγωνιστικής είχε σασπένς και πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Στο όγδοο και τελευταίο ατομικό παιχνίδι, η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων και του απλού κορασίδων το 2019 κατέβαλε τη Μία Γκρίεζελ με 3-2 και με το πέμπτο 5ο σετ να λήγει 14-12!

Νωρίτερα, είχε ηττηθεί από τη Λότα Ρόουζ με 3-1. Το τελικό 4-4 έδωσε στις αντίπαλες ομάδες από ένα βαθμό.
.
Στην Τσεχία και τη Σούπερ Κατηγορία των γυναικών, η Ντόμπρε της Παρίδη είχε κάνει ξεκίνημα με δύο νικηφόρα ματς νωρίτερα μέσα στο Σεπτέμβριο και το τελευταίο διήμερο προχώρησε με δύο ακόμη νίκες για να διατηρηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η Ντόμπρε συνέτριψε με 6-0 εντός έδρας την SKST Χοντονίν για την τρίτη αγωνιστική, ενώ έκαμψε με 6-3, επίσης, ως γηπεδούχος, την TJ Οστράβα KST για την τέταρτη αγωνιστική.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών είχε συνολικά τέσσερις νίκες, από δύο την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ υπέστη και μια ήττα την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x