Champions League

Σβαμπ: «Χρειάζεται θάρρος και εξυπνάδα για να περάσουμε»

Η Κράσνονσταρ είναι μία δυνατή ομάδα, όμως ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και αυτό θα προσπαθήσει αύριο στην Τούμπα, όπως τόνισε ο Στέφαν Σβαμπ στη συνέντευξη Τύπου του ματς.

Χωρίς φόβο, αλλά με… θάρρος και εξυπνάδα θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο την Κράσνονσταρ με στόχο την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αυτό δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Ρώσους στην Τούμπα, όπου θα προσπαθήσει να πετύχει το όνειρο δεκαετιών απέναντι στον Μπεργκ και την παρέα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός μέσος στη συνέντευξη Τύπου

Για το αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονσταρ στην Τούμπα: «Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι αυτό δεν διαφέρει πολύ από εκείνα με Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε. Η Κράσνονταρ είναι μια ακόμη ομάδα που πρέπει να νικήσουμε. Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και να αμυνθούμε σαν ομάδα, γιατί κατά τη γνώμη μου η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Για τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Ρώσους: «Είναι αλήθεια πως οι δύο ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Η Κράσνονταρ έχει κάποιες ποιοτικές μονάδες και πρέπει να προσέξουμε τις γρήγορες συνεργασίες τους κοντά στην περιοχή. Εμείς πρέπει να τους πιέσουμε στην άμυνα. Έχουν κάποια προβλήματα στην άμυνα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Αν κάθε μας παίκτης κάνει αυτό που μπορεί και παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε, θα κερδίσουμε».

Για το πρώτο ματς στη Ρωσία: «Είναι αλήθεια πως υπήρξε απογοήτευση μετά το πρώτο ματς, γιατί νιώθαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα και ίσως να μας άξιζε κάτι τέτοιο. Όμως είναι καλό για την ψυχολογία μας πως είδαμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Πρέπει να μην τα παρατήσουμε σε κανένα σημείο. Αποκλείσαμε δύο καλές ομάδες και πρέπει να παίξουμε με εξυπνάδα, ηρεμία και αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους».

Για το προφίλ της Κράσνονσταρ: «Η Κράσνονταρ φορτώνει αρκετά το κέντρο και είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις, γι’ αυτό θα πρέπει να βοηθήσει όλη η ομάδα. Θα πρέπει να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Σίγουρα θα έχουμε πολλή δουλειά εμείς στο κέντρο, όπως και τα μπακ. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να τους αποκλείσουμε, γι’ αυτό πρέπει να τρέξουμε και να παλέψουμε για 90 λεπτά. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x