Europa League

Οι σκέψεις του Καρέρα για Βόλφσμπουργκ

Τα διλήμματα του Ιταλού τεχνικού για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τους «λύκους», ώστε η ομάδα να φτάσει στους ομίλους του Europa League.

Μία τεράστια πρόκληση έχει μπροστά της η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε η «Ένωση» να καταφέρει να φτάσει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν κάποια «θεματάκια» που πονοκεφαλιάζουν τον Ιταλό τεχνικό λίγες ώρες πριν από το ματς με τους Γερμανούς.

Το πρώτο ερωτηματικό αφορά τη διάταξη της ΑΕΚ, αν θα παίξει με 4-3-3 ή με 3-5-2. Από εκεί και πέρα, ο Σάχοφ διεκδικεί φανέλα βασικού, με τον Μάνταλο να θεωρείται «σίγουρος» και να υπάρχουν ως επιλογές ο Κρίστιτσιτς και Σιμόες.

Ανάλογα με τον σχηματισμό, μένει να φανεί αν θα παίξει ο Έλντερ Λόπες ή ο Εμάνουελ Ισνούα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο μυαλό του Καρέρα φαίνεται πως είναι η χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα του Λιβάι Γκαρσία, πόσω μάλλον αν παίξει η «Ένωση» με τριάδα στην επίθεση.

Τέλος, υπάρχει σκέψη για την επίθεση: αν θα ξεκινήσει ο Ανσφαριφάρντ ή ο Ολιβέιρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x