Γερμανία

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μαυροπάνος!

Ο Κώστας Μαυροπάνος είναι έτοιμος να παίξει στο σαββατιάτικο ματς της Στουτγκάρδης με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν κάνοντας το ντεμπούτο του στη φετινή Bundesliga.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Στουτγκάρδης για τη νέα σεζόν είναι έτοιμος να κάνει ο «δικός μας» Κώστας Μαυροπάνος.

Με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Πελεγκρίνο Ματαράτσο για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς των Σουηβών απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ο Μαυροπάνος υπέφερε από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό του, με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί καθόλου ως τώρα με τη Στουτγκάρδη.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο 22χρονος άσος, που είναι δανεικός από την Άρσεναλ, επέστρεψε στις προπονήσεις με τη νεοφώτιστη ομάδα και απέναντι στις «ασπιρίνες» θα είναι και πάλι… «μάχιμος».

«Ο τραυματισμός του είναι παρελθόν. Θέλαμε να τον κρατήσουμε μακριά από τον πόνο. Το πρόβλημα που είχε ήταν χρόνιο και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα για να μην υποφέρει», δήλωσε ο Ματαράτσο για τον Μαυροπάνο και την έλλειψη αγώνων.

Και πρόσθεσε: «Πλέον συμμετέχει πλήρως στις προπονήσεις. Είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, εξαιρετικά δυναμικός και γρήγορος, παρά το μέγεθός του. Έχει την απαραίτητη σκληράδα στις μονομαχίες αλλά και καλό χτίσιμο παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x