Champions League

Ντέρμπι Ρονάλντο-Μέσι στον 7ο όμιλο, «φωτιά» και σε 4ο και 8ο

Το αντάμωμα Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα στον 7ο όμιλο ή αλλιώς πρώτο… συναπάντημα Ρονάλντο-Μέσι μετά την αποχώρηση του πρώτο από την Ρεάλ, ξεχωρίζει στους υπόλοιπους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομίλους με τεράστιο συναγωνισμό, όπως σχεδόν κάθε χρόνο επεφύλασσε η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός φυσικά από αυτόν με ελληνικό ενδιαφέρον, του Ολυμπιακού.

Αναμφίβολα, το κοινό κεντρίζει ο 7ος όμιλος, όπου θα συναντηθούν Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, λόγω της παρουσίας των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντίστοιχα στις δύο ομάδες. Οι δύο αυτοί αγώνες, θα είναι οι πρώτοι που θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο σούπερ σταρ, μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου στράικερ από την «βασίλισσα» το 2018. Μαζί τους, θα είναι επίσης Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος.

Από εκεί και έπειτα, σπουδαία παιχνίδια και ζευγάρια έχει και ο 4ος όμιλος με Λίβερπουλ, Άγιαξ, Αταλάντα και Μίντιλαντ, καθώς και ο 8ος με Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία και Μπασακσεχίρ. Τέλος η κάτοχος του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου, είναι στον πρώτο με Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με Σαχτά, Ίντερ και Γκλάντμπαχ.

Αναλυτικά, οι οκτώ όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ:

1ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ζάλτσμπουργκ
Λοκομοτίβ Μόσχας

2ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ίντερ
Γκλάντμπαχ

3ος όμιλος

Πόρτο
Μάντσεστερ Σίτι
Ολυμπιακός
Μαρσέιγ

4ος όμιλος

Λίβερπουλ
Άγιαξ
Ατάλαντα
Μίντιλαντ

5ος όμιλος

Σεβίλλη
Τσέλσι
Κράσνονταρ
Ρεν

6ος όμιλος

Ζενίτ
Ντόρτμουντ
Λάτσιο
Κλαμπ Μπριζ

7ος όμιλος

Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα
Ντιναμό Κιέβου
Φερεντσβάρος

8ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λειψία
Μπασακσεχίρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x