Europa League

Κετσετζόγλου: «Αριστούργημα του Καρέρα η χθεσινή ΑΕΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αποθέωσε τον Ιταλό προπονητή της ΑΕΚ για τη διαχείριση του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ.

Για ιδανική προετοιμασία και κοουτσάρισμα από τον Μάσιμο Καρέρα που οδήγησε στη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ επί της Βόλφσμπουργκ μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν ένα αριστούργημα του Καρέρα. Τόσο η ενδεκάδα, όσο και οι αλλαγές του, όσο και η αντίδραση της ομάδας μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που έχασε πέναλτι και δέχτηκε γκολ στην τελευταία φάση, ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει από την ομάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ΑΕΚ μού άρεσε πάρα πολύ, από το πρώτο ημίχρονο μέχρι το τέλος. Ακόμη κι αν έμενε έξω, πόσω μάλλον τώρα που πέρασε, η εμφάνιση αυτή δίνει μεγάλες ελπίδες για το μέλλον», ανέφερε.

Παράλληλα εστίασε στην απόδοση των τριών χαφ. «Ο Σιμόες πέρα από το καταπληκτικό γκολ ήταν καλύτερος και από το ματς με την Μπριζ που είχε σκοράρει δύο φορές, ενώ ο Κρίστισιτς και ο Σάχοφ τον συμπλήρωσαν καταπληκτικά. Δεν θυμάμαι η ΑΕΚ να έχει πάρει τέτοια απόδοση από τρία χαφ στο κέντρο».

Για το αν θα προχωρήσει σε μεταγραφή αμυντικού η ΑΕΚ, είπε: «Η ομάδα έχει δώσει πέντε ματς κι έχει δεχτεί ένα γκολ. Όμως αριθμητικά χρειάζεται ένας ακόμη αμυντικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x