Europa League

Τσιντώτας: «Οδηγός μας η πρωταθληματική χρονιά»

Με οδηγό την χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα έκανε την ευρωπαϊκή της πορεία, θα πρέπει να πορευτεί φέτος η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Με οδηγό την χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα έκανε την ευρωπαϊκή της πορεία, θα πρέπει να πορευτεί φέτος η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

«Το σημαντικό ειναι οτι επιστρέψαμε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όσον αφορά τις ομάδες, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η σειρά των αγώνων. Η τέταρτη ομάδα είναι αδύναμη σε εισαγωγικά αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Η Λέστερ παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα υπάρχει πίεση προφανώς», είπε αρχικά στην Cosmote TV για την κλήρωση.

«Οδηγός μας για τη φετινή σεζόν πρέπει να είναι η χρονιά του πρωταθλήματος. Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνουν ρυθμό και μπορεί η ομάδα να δεθεί καλύτερα», συνέχισε.

Για το ότι είναι βασικός: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ. Εισπράττω εμπιστοσύνη και μπορώ να αποδίδω καλύτερα μέσα στο γήπεδο»

Για το ματς με την Βόλφσμπουργκ: «Φάγαμε το γκολ σε ένα πολύ κακό σημείο. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να μην τα παρατήσουμε και να δώσουμε τα διπλά από αυτά που είχαμε δώσει. Στο 2ο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε βήματα μπροστά, πιέσαμε και φτιάξαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και τελικά πήραμε την πρόκριση»

Για το τι του είπε ο Σεραφείδης στο φινάλε του αγώνα: «Δεν θέλω να πω τι ειπώθηκε, τιμή μου που με περίμενε, μου είπε κάποια πράγματα και με αγκάλιασε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x