Stoiximan Super League

Έμεινε... όρθιος!

Χάρη σε μια φαουλάρα του Αριγίμπι από τα 30+ μέτρα που άφησε... όρθιο τον Παπαδόπουλο, ο Παναιτωλικός των δέκα παικτών από το 17' κατάφερε να πάρει τον βαθμό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Δεν «μάσησε» ο Παναιτωλικός!

Παρότι βρέθηκε στο 17ο λεπτό με παίκτη λιγότερο και δέχτηκε γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Παναιτωλικός έμεινε... όρθιος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1) χάρη στην απίθανη εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι από τα 30+ μέτρα που άφησε «άγαλμα» τον πορτιέρε των Αρκάδων, Παπαδόπουλο!

Ο Μπαράλες είχε ανοίξει το σκορ με... συνηθισμένο τρόπο, κεφαλιά δηλαδή, με τους Αρκάδες να έχουν ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά να μην εκμεταλλεύονται στην επανάληψη το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να γλιτώνουν χάρη στον Παπαδόπουλο από την ήττα στο φινάλε!

Το ματς

Ξεκίνημα που άφηνε υποσχέσεις στον αγώνα, με τις δύο ομάδες να βγάζουν επιθετικό πρόσωπο και διάθεση να παίξουν ανοιχτά. Ο Αστέρας, όμως, πατούσε καλύτερα και πίεζε τους Αγρινιώτες και έφτιαξε δύο φάσεις με τον Μουνάφο, με τον Ισπανό χαφ να αγγίζει το γκολ στο 7' αλλά το αριστερό δοκάρι να τον σταματάει. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύονταν την ταχύτητα και την ποιότητα των τριών μεσοεπιθετικών τους, με τον Κρέσπι να κερδίζει το πέναλτι από τον Βάντερσον στο 16', το οποίο ένα λεπτό αργότερα έγινε φάουλ εκτός περιοχής και αποβολή για τον Βραζιλιάνο μπακ, μετά την εξέταση του VAR.



Έξι τελικές στο 25' για τον πολύ επιθετικό Αστέρα που έπαιζε κάθετο ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να μένουν αρκετά πίσω στο γήπεδο μετά την αποβολή και να... ψάχνονται μόνο στην κόντρα-επίθεση. Εκεί όπου λίγο έλειψε να σκοράρει στο 42ο λεπτό όταν ο Αριγίμπι βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, με τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων να βγαίνει νικητής στο τετ-α-τετ. Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Αριγίμπι, το πέτυχε ο Μπαράλες στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Κώτσιρα για το 1-0.





Ο Παναιτωλικός καλούνταν να αντιδράσει αν ήθελε να φτιάξει φάσεις και να φτάσει στην ισοφάριση και από το... πουθενά βρήκε το γκολ με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του. Ήταν το 54ο λεπτό όταν ο Αριγίμπι με τρομερή εκτέλεση φάουλ αλά... Ζουνίνιο (σσ. υπερβολή αλλά θέλουμε να καταδείξουμε το πόσο γκολάρα ήταν) από τα 30 και πλέον μέτρα, αφήνοντας τον Παπαδόπουλο να παρακολουθεί όρθιος την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του!



Το ματς ξεκίναγε από την αρχή, ο Αστέρας βγήκε μπροστά και έκανε επιθέσεις κατά... κύματα, έφτιαξε φάσεις αλλά ο Μπαράλες δεν βρήκε εστία στο 57' και στο 61' και ο Κώτσιρας είδε το σουτ που επιχείρησε στο 66' να το βγάζει με τα άκρα των δαχτύλων ο Κνετ για να κρατήσει όρθια την ομάδα του! Δέκα λεπτά πριν το τέλος, πάντως, ο Παναιτωλικός άγγιξε το γκολ και την ανατροπή αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά του Καρασαλίδη, γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα για το τελικό 1-1.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x