Ελλάδα

Εκκίνηση δίχως Πέλκα η Εθνική

Ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα ματς που ακολουθούν η Εθνική.

Πρώτο ραντεβού στην Εθνική ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την πρώτη του συγκέντρωση για τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ, που θα αποτελέσει… προθέρμανση για το ματς με τη Μολδαβία (11/10) και το Κόσοβο (14/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο για UEFA το Nations League.

Εκτός αποστολής έχει μείνει και για τα τρία ματς ο Γιώργος Μασούρας, λόγω τραυματισμού, που του στέρησε τη συμμετοχή και από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, στο φιλικό της Τετάρτης δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ταξίδεψε για την Τουρκία ώστε να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναχωρεί την Τρίτη στις 12:00 για το Κλάγκενφουρτ, όπου οι διεθνείς θα προπονηθούν στο «Wo?rthersee Stadion» στις 18:00 (τοπική) και 45’ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου.

Οι υπόλοιποι διεθνείς που βρίσκονται στην αποστολή ακολούθησαν το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Τζον Φαντ Σιπ στον Άγιο Κοσμά. Πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με τις επιλογές του για το φιλικό τεστ με τους Αυστριακούς.

Η αποστολή: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης και Παυλίδης.

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια στην Εθνική για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ come back έκανε ο Βλαχοδήμος αντί του Πασχαλάκη που δεν παίζει φέτος στον ΠΑΟΚ, ο Χατζηδιάκος μετά την επέμβαση στους χιαστούς, αλλά και ο Λυκογιάννης αντί του τραυματία Τσιμίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x