Stoiximan Super League

«Λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στου Ρέντη. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες, πέναλτι των φιλοξενούμενων απέκρουσε ο Σα.

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν ν’ αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται αρκετά μαχητικοί, το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0.

Ο Χασάν ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο 4’ (με το μακρινό πλασέ του να αποδεικνύεται άστοχο), ωστόσο την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος την είχαν οι Βοιωτοί (με σουτ του Συμελίδη να σταματάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού).

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με ευκαιρία του Χολέμπας (που δεν αξιοποίησε σέντρα του Βαλμπουενά στην καρδιά της άμυνας), ενώ στο 50’ είχαν εκείνοι δοκάρι σε κεφαλιά του Σουντανί (έπειτα από σέντρα του Χολέμπας.

Στο 58? ο Βαλμπουενά γέμισε από τα δεξιά, ο Χασάν βγήκε νικητής στον αέρα με τον Λιάγκα, όμως ο Γκέκας μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν. Ο Γάλλος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 68?, όταν με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Στογιάνοβιτς σε εκπληκτική επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 77?, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σα απέκρουσε την εκτέλεση του Παμλίδη.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο ήταν εκείνος που έφτιαξε τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, με τον Τσάπρα να σώζει τον Λεβαδειακό σε σουτ του Χασάν στο 79’, τον Αιγύπτιο ν’ απειλεί ξανά με κεφαλιά στο επόμενο λεπτό και τον Κάιπερς να αστοχεί στο 86’.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια (70' Μπρούνο), Παπαδόπουλος, Χολέμπας (79' Κίτσος), Κατσογιάννης, Εμβιλά (74' Μαυρουδής), Λοβέρα, Σουντανί, Βαλμπουενά (70' Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς (70' Σουρλής), Χασάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x