Κύπρος

Στον… αέρα ο Ουζουνίδης

Τρίζει η καρέκλα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Υπ’ ατμόν ο Ουζουνίδης!

Η παρουσία του 52χρονου τεχνικού στο ματς με την Πάφο, πιθανόν να αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα Μέσα στην Κύπρου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ηττήθηκαν με 1-0 εντός έδρας, παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 51ο λεπτό και φαίνεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα των Κλωναρίδη, Ζαχίντ, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Αποσταλάκη.

Το «διαζύγιο» με τον πρώην τεχνικό των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Πανιωνίου, ΑΕΛ, Ηρακλή, Ξάνθης, Πλατανιά και Εργοτέλη δείχνει πιθανό, καθώς όπως αναφέρεται στη Μεγαλόνησο, υπάρχει θέμα προπονητή.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγγνώμη στον κόσμο και σε όλους στην ομάδα. Ήταν απογοητευτικό όλο. Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό που εμφανίσαμε στο γήπεδο ήταν διαφορετικό από αυτό που ετοιμάζαμε. Είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι δυνατότητες των παικτών, δεν ξέρω αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ. Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αυτό που με απογοήτευσε είναι η εικόνα, από το πρώτο λεπτό. Ετοιμάσαμε κάποια πράγματα και δεν τα είδαμε στο γήπεδο. Όταν υπάρχει αυτή η εικόνα δεν έχεις να πεις κάτι. Ακόμα μια φορά συγγνώμη. Πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους. Οι παίκτες δεν είναι κακοί. Έχουμε κάποιο πρόβλημα στην πίεση. Να αλλάξουμε σχηματισμό; Θα δούμε. Δεν είδα τίποτα από αυτά που δουλέψαμε», τόνισε ο Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x