Stoiximan Super League

Για τη νίκη στην πρώτη του Μπόλονι ο Παναθηναϊκός

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά η αναμέτρηση σήμερα με τον Βόλο.

Αντιμέτωπος με τον Βόλο τίθεται ο Παναθηναϊκός σήμερα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη έχοντας στον πάγκο για πρώτη φορά τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προσπαθήσει στην τρέχουσα εβδομάδα να αλλάξει την ψυχολογία και κάποια στοιχεία της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αλλά πάνω από όλα έχει επισημάνει ότι στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Στην αποστολή τους οι πράσινοι έχουν και πάλι για πρώτη φορά τον Μαουρίσιο ο οποίος φέρεται να μπορεί να αγωνιστεί για ένα 45λεπτο. Στα πλάνα του ο Μπόλονι έχει συμπεριλάβει και τον Μολό ο οποίος με τον Πογιάτος δεν υπολογιζόταν.

Ο Μπόλονι αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-2 που δοκίμασε για πρώτη φορά ο Συλαϊδόπουλος στην Κρήτη αλλά με τον Μαουρίσιο να παίρνει θέση βασικού δίπλα στον Κουρμπέλη και τον Πούγγουρα να είναι στο κέντρο της άμυνας καλύπτοντας το κενό του τραυματία Βέλεθ.

Έτσι η 11άδα που εκτιμάται ότι θα επιλέξει ο Μπόλονι είναι ο Διούδης, κάτω από την εστία, στα άκρα της άμυνας οι Ζαγαρίτης και Σάντσες και στο κέντρο της ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ. Στη μεσαία γραμμή ο Κουρμπέλης με τον Μαουρίσιο και στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ, με τους Μακέντα και Καρλίτος να είναι στην επίθεση.

Η σέντρα του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Φυσικά μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα και από το sportfm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x