Champions League

Καν’ το ξανά, Ολυμπιακέ

Το «2 στα 2» στο φετινό Champions League θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Πόρτο στο «Ντραγκάο».

Συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (22:00, CosmoteSport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες αναμένεται να παίξουν όπως με τους Μασσαλούς, με μοναδική αλλαγή τον Σισέ αντί του Μπα που έμεινε στην Αθήνα λόγω κορωνοϊού.

Ο Πέντρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τους «δράκους» και θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει τέλος στην κακή παράδοση που έχει απέναντι στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Την ίδια στιγμή, η προϊστορία είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι σε έξι παιχνίδια έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες κόντρα στους Πορτογάλους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το «δύο στα δύο» στον όμιλο, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει της συνέχεια για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ και Χολέμπας.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ραντζέλοβιτς και ο Μασούρας. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η Πόρτο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζίμπερτ από Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Ζάιντελ, Φόλτιν και τέταρτο τον Φριτς. VAR θα είναι ο Ντάνκερτ και AVAR ο Μπορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x