Europa League

Κολονέλο: «Τελικός για την ΑΕΚ με τη Ζόρια»

Ο συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τη σημασία του αγώνα της Πέμπτης για την ΑΕΚ.

Πλήρη επίγνωση της σημασίας που έχει για την ΑΕΚ η νίκη στον αγώνα με την Ζόρια την Πέμπτη έχει ο Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο, καθώς ο προπονητής της «Ένωσης» παρουσίασε πυρετό και αδιαθεσία και έμεινε στην Αθήνα.

«Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Προερχόμαστε από δύο σημαντικές ήττες, έχουμε αναλύσει τα αίτια παρότι είχαμε καλές ευκαιρίες για να τις αποφύγουμε. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ζόρια. Είναι ένας τελικός για μας και συγκεντρωνόμαστε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός.

Για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στα δύο προηγούμενα ματς, είπε: «Μέχρι τώρα έχουμε κάνει αρκετούς καλούς αγώνες, δουλεύουμε πολύ για να προετοιμαστούμε και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, γιατί αυτοί δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, έχουμε διαδοχικά ματς. Είδαμε τη Σαχτάρ να κερδίζει τη Ρεάλ 2-3 και να χάνει χθες 0-6 από τη Γκλάντμπαχ. Το πρόβλημα όταν έχεις τόσα πολλά ματς δεν είναι μόνο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και πνευματικής. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις πάντα υψηλό φρόνημα. Εμείς είχαμε σε όλα τα ματς ευκαιρίες για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στα δύο προηγούμενα ματς είχαμε επτά καθαρές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε όμως έτοιμοι την Πέμπτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x