Euroleague

Αταμάν: «Θα μείνει έναν μήνα εκτός ο Ντάνστον»

Τις υπηρεσίες του Μπράιαντ Ντάνστον για έναν μήνα θα στερηθεί η Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Χωρίς τον Μπράιαντ Ντάνστον θα πορευτεί για αρκετό καιρό η Αναντολού Εφές.

Μετά τη νίκη (91-89) της τουρκικής ομάδας επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό σέντερ για τον επόμενο μήνα.

Ο λόγος είναι πως στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ντάνστον δέχθηκε ένα χτύπημα στο μάτι, που του δημιούργησε ένα πρόβλημα στον αμφιβληστροειδή.

Αυτό σημαίνει, πως σίγουρα ο Αμερικανός θα χάσει μεταξύ άλλων και την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη για τις 13/11, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Ο Ντάνστον δεν θα αγωνιστεί για έναν μήνα. Αυτό που του συμβαίνει, δεν έχει συμβεί σε κανέναν. Πέρυσι, ήταν πέντε μήνες εκτός λόγω ενός προβλήματος στο πόδι και φέτος δέχθηκε ένα δάχτυλο στο μάτι του και έχει πρόβλημα με τον αμφιβληστροειδή (σ.σ. στο ματς με τον Ολυμπιακό). Ο Σάνλι αναρρώνει από τον κορωνοϊό. Περιμένουμε αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ του σύντομα. Δεν σκεφτόμαστε να κοιτάξουμε στην αγορά και να προχωρήσουμε σε απόκτηση παίκτη, καθώς θα δώσουμε περισσότερες αρμοδιότητες στον Σάνλι. Ελπίζω να μην προκύψουν άλλα προβλήματα, αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό, τότε η ομάδα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Τούρκος κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x