Europa League

Σβαμπ: «Αξίζαμε τη νίκη, χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με τον ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως οι ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν στάθηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά το 4-1 επί της ολλανδικής ομάδας στην Τούμπα.

Ο Αυστριακός μέσος, σκόρερ του πρώτου τέρματος του «Δικεφάλου», τόνισε πως είναι χαρούμενος που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο πέναλτι που έφερε το 0-1, ενώ ζήτησε να μη χαλαρώσουν στη συνέχεια, αφού ο όμιλος έχει δρόμο ακόμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ, ήταν ένα τυχερό γκολ για εμένα, γιατί προσπάθησα να βρω την μπάλα, η οποία πήγε στα δίχτυα. Αλλά το αξίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο, έκανα το λάθος που προέκυψε το πέναλτι. Αλλά, στη συνέχεια ‘γυρίσαμε’ το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη, την οποία πιστεύω την αξίζαμε».

Αν του είπε κάτι ο Ζίβκοβιτς για το γκολ: «Με ρώτησε αν την βρήκα. Αλλά,. δεν μετράει ποιος πέτυχε το γκολ. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν ο Ζίβκοβιτς είχε πετύχει τρία γκολ και εγώ κανένα. Ωστόσο, το σημερινό γκολ βγάζει ένα βάρος από πάνω μου για το πότε θα σκοράρω»

Αν νιώθει λιγότερη πίεση ο ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ώρα να χαλαρώσουμε. Είναι νωρίς, ο όμιλος είναι σχετικά "κλειστός", η Αϊντχόφεν είναι μόλις δυο βαθμούς έχουμε παιχνίδι στην Ολλανδία που πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση, πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή. Ίσως μετά να έχουμε χρόνο, αλλά θα είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε τον προπονητή και να δουλέψουμε μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x