Europa League

Λιβάγια: «Να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Στην προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ για την πρόκριση στους «32» του Europa League στάθηκε ο Μάρκο Λιβάγια μετά το 4-1 της «Ένωσης» στην έδρα της Ζόρια.

Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως έπαιξαν όπως ήθελαν και όπως έπρεπε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έμεινε ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση και τα δύο γκολ που σημείωσε και επισήμανε πως δεν τον έχει επηρεάσει η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε πως έπρεπε να κάνουμε μία νίκη, ήταν ένας... τελικός για εμάς, προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αποδώσαμε αυτά που θέλαμε, είμαστε χαρούμενοι, αλλά σήμερα θα χαρούμε και πλέον θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή απέναντι στον Άρη».

Για τη σημασία της νίκης, όσον αφορά τον όμιλο και την πρόκριση, είπε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι από τα έξι, έχουμε τη Ζόρια εντός έδρας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως... τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Για την προσωπική του εμφάνιση και το γκολ του, είπε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, άλλες όχι. Όμως, είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν σκοράρω θα είναι καλό, αλλά πρώτα έρχεται η νίκη της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x