Europa League

Τάνκοβιτς: «Έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις αντεπιθέσεις μας»

Στη σωστή επιθετική τακτική της ΑΕΚ κόντρα στη Ζόρια στάθηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μετά το 4-1 της «Ένωσης» στην Ουκρανία.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως γνώριζαν πως θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όπως και πως να «χτυπήσουν» την αντίπαλό τους, θεωρεί πως προσαρμόζεται όλο και περισσότερο και ξεκαθάρισε πως μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Αναλυτικά: «Ήταν σημαντικό για εμάς, αλλά και για τη Ζόρια. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε πως έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις αντεπιθέσεις μας, θα βρούμε ανοιχτούς χώρους για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Η Ζόρια έχει μία ποιοτική ομάδα. Αλλά, τους... χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε».

Για τη δική του απόδοση, με ένα γκολ και μία ασίστ, είπε: «Προσαρμόζομαι περισσότερο στην ομάδα, τους βρίσκω στους χώρους περισσότερο. Μου αρέσει που είμαι εδώ, οι συμπαίκτες μου, επίσης, αρχίζουν να με καταλαβαίνουν πως παίζω».

Για τη θέση του στην επίθεση, παίζοντας στην... κορυφή, είπε: «Νιώθω άνετα σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Όσο μπορώ να επιτίθεμαι, αισθάνομαι καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x