Europa League

Κετσετζόγλου: «Έδειξε ενότητα η ΑΕΚ»

Στο κλίμα ενότητας που έβγαλε η ΑΕΚ κόντρα στην Ζόρια αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου εστίασε στο κλίμα ομοψυχίας που έβγαλε η ΑΕΚ αγωνιστικά και όχι μόνο στον αγώνα με την Ζόρια.

«Είναι καλό σημάδι η ενότητα που έδειξε η ΑΕΚ, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά ακόμη και στους πανηγυρισμούς. Αυτό που έγινε στον αγώνα με την Μπράγκα, έδωσε τη δυνατότητα στον Καρέρα και τον Λιβάγια να μιλήσουν ανοιχτά και από τότε και ο Κροάτης είναι πολύ καλός, αλλά και η ομάδα συνολικά καλύτερη», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και τον χτύπησε στα αδύνατά του σημεία. Η Ζόρια είχε πολύ μεγαλύτερη κατοχή, αλλά αυτό ήταν κάτι που επέλεξε η ΑΕΚ. Το δίδυμο θα ήταν Λιβάγια-Ολιβέιρα, αλλά ο Πορτογάλος αρρώστησε τη μέρα του αγώνα. Πάντως το σχήμα με τον Τάνκοβιτς πήγε πολύ καλά. Όλα τα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ ήταν πολύ ωραία και αποτέλεσμα εξαιρετικών συνδυασμών», πρόσθεσε.

Για την παρουσία του Βασιλαντωνόπουλου είπε: «Αν δεν ήταν ο Καρέρα, ποτέ δεν θα ξέραμε μπορεί να παίξει στην ΑΕΚ. Θα μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια να είναι στο ρόστερ και να δίνει λύσεις».

Όσο για το ματς με τον Άρη, είπε πως «… λογικά ο Ολιβέιρα θα είναι έτοιμος. Ο Σάχοφ δεν έχει κάτι, απλώς κουράστηκε και ζήτησε αλλαγή. Να δούμε μήπως μπει στην αποστολή και ο Σιμόες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x