BCL

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για Τσμόκι Μινσκ

Με πλήρη σύνθεση θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Τσμόκι Μινσκ (11/11, 19:30) για το Basketball Champions League.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με την Τσμόκι Μινσκ (11/11, 19:30) στο πλαίσιο του Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε όλους του παίκτες του να συμμετέχουν στη σημερινή προπόνηση και δεν πονοκεφαλιάζει για κάποια απουσία.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της Ένωσης περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με την τύχη του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας για την 4η αγωνιστική της Basket League, μετά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τα νέα κρούσματα στην ομάδα της Αχαΐας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:
«H “Βασίλισσα» υποδέχεται αύριο (Τετάρτη, 19:30, EΡΤ3 & ΕΡΤsports) στο ΟΑΚΑ τη Τσμόκι Μινσκ, για την 1η αγωνιστική του BCL. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί εξαιτίας κρουσμάτων COVID-19 στη λευκορωσική ομάδα.

Ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα. Η ΑΕΚ στον πρώτο της ημερολογιακά αγώνα του BCL (για τη 2η αγωνιστική) νίκησε την περασμένη εβδομάδα τη Χάποελ Χολόν.

Οι Λευκορώσοι επικράτησαν 82-75 στην πρεμιέρα (τους) της γαλλικής Σολέ, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Μαξίμ Σαλάς (20 π.), Κρις Κλάιμπερν (19 π.), Ρόμπ Λόουρι (18 π.) και βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου μαζί με την ΑΕΚ. Στη VTB League βρίσκονται στη 10η θέση έχοντας ρεκόρ 1-3».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x