Ελλάδα

Ήττα από την Τσεχία και... αντίο Euro για την Ελπίδων

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την Τσεχία στη Λεωφόρο και αποχαιρέτησε την πρόκριση στο Euro.

Οριστικά τέλος σε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro U21 για την Εθνική Ελπίδων που γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Τσεχία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι Τσέχοι ήταν καλύτεροι και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Ελλήνων νεαρών με αποτέλεσμα να φύγουν με τους τρεις βαθμούς. Πλήρωσε την αποβολή του Λυμπεράκη και το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισαν οι αντίπαλοι η ομάδα του Γιάννη Γκούμα.

Η πλάστιγγα έγειρε στην πλευρά των Τσέχων στο 41ο λεπτό, όταν ο Λυμπεράκης χτύπησε εσκεμμένα εκτός φάσης τον Χόλικ, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.

Στο 64’ ο διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αποστολάκη στον Γκανέντσι, έδειξε κακώς την άσπρη βούλα χωρίς να υπάρχει παράβαση οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Μπούχα για το 1-0. Ο Ντίχαλ στις καθυστερήσεις νίκησε τον Σιαμπάνη και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Αποστολάκης, Ευαγγέλου, Διαμαντής, Κατράνης, Α. Τσιγγάρας (72' Μπότος), Μπαλογιάννης (46' Παπανικολάου), Μπουζούκης (46' Χ. Τσιγγάρας), Λυμπεράκης, Βρουσάι (80' Μαχαίρας), Κούτσιας (58' Καμπετσής)

Τσεχία (Κάρελ Κρέιτσι): Γέντλιτσκα, Πλεχάτι (46' Οστράκ), Κρέιτσι, Ζίμα, Μάτουσεκ (65' Βάνιτσεκ), Χόλικ, Γιάνοσεκ, Χάβελκα (46' Γκρανέτσνι), Μπούχα, Σασίνκα (77' Ντρίχαλ), Λινγκρ (89' Κλίμα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x