Ελλάδα

Τσίκληρας: «Η τέταρτη περίοδος ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας»

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην τέταρτη περίοδο απέδωσε ο Άγγελος Τσίκληρας την ήττα του Ιωνικού από τον Ηρακλή.

Το γεμάτο ρόστερ του Ηρακλή, αλλά και η έλλειψη συγκέντρωσης στην τέταρτη περίοδο, κόστισαν στον Ιωνικό την ήττα (77-67), σύμφωνα με όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας από τη Νίκαια, Άγγελος Τσίκληρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Τσίκληρας:

«Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι πρώτης κατηγορίας στον Πλάτωνα ύστερα από 33 χρόνια. Θέλαμε να κάνουμε μια, όσο δυνατόν γίνεται, καλή εμφάνιση και αν γινόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Κάποια θέματα που προέκυψαν στην διάρκεια της εβδομάδας ίσως μας αποσυντόνισαν λιγάκι. Και φυσικά η απουσία του Βασίλη Τολιόπουλου, στον οποίο θέλω να πω περαστικά. Τον περιμένουμε να επιστρέψει υγιής, γιατί χρειαζόμαστε τέτοια παιδιά στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν καταφέραμε να δώσουμε αυτή την ευχάριστη νότα σήμερα.

Προσπαθήσαμε όλη τη βδομάδα να αλλάξουμε λίγο τη διάθεση των παιδιών. Το καταφέραμε εν μέρει. Μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, αλλά γι' άλλη μια φορά η τέταρτη περίοδος ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, την πνευματικότητα για να συνεχίσουμε. Ο Ηρακλής έχει πολύ γεμάτο ρόστερ και ποιότητα κι έμπειρο προπονητή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε ψηλά το κεφάλι, να προσπαθήσουμε περισσότερο. Ακολουθεί το παιχνίδι στο Λαύριο και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και, όσον αφορά σε εμάς, δεν υπάρχει λόγος να ξεγράψει κανείς κανέναν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x