Nations League

Φαν’τ Σιπ: «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο»

Στη σαφή ανωτερότητα της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Τζον Φαν’τ Σιπ μετά το 2-0 στη Μολδαβία.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως είχαν τον έλεγχο σε όλο το 90λεπτο και διατήρησαν το ίδιο τέμπο, αναφέρθηκε στη συνεργασία και εμφάνιση των δύο σκόρερ, θεωρεί δύσκολο να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια μιας αναμέτρησης και τόνισε πως θα προσπαθήσουν για τη νίκη κόντρα στη Σλοβενία την Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Από την αρχή μπήκαμε πολύ επιθετικά. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε τέσσερα τετ α τετ. Κρατήσαμε αυτό το τέμπο για 90’. Η ομάδα εξελίσσεται, χρησιμοποιεί πιο νέους ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με τους πιο παλιούς. Αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σλοβενία».

Για τη συνεργασία Φορτούνη-Μπακασέτα και την ατομική ποιότητα:«Χρειαζόμαστε παίκτες, όπως τον Φορτούνη και τον Μπακασέτα, να μπορούν να διασπούν τις γραμμές, με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Μπορεί να δούμε τους ίδιους παίκτες και με τη Σλοβενία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έδειξε να πατάει «φρένο»: «Είχαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τον ίδιο ρυθμό όλο το 90λεπτο. Είχαμε τετ α τετ με τον Παυλίδη, τον Γιακουμάκη και τον Φορτούνη. Προσπάθησαν όλοι για το τρίτο γκολ, αλλά δεν είναι "ρομπότ". Δεν τα κατάφεραν. Δε φτάσαμε στο τρίτο γκολ, αλλά, ούτως η άλλως, αυτό δε μετράει, γιατί η Σλοβενία νίκησε το Κόσοβο».

Για τον «τελικό» με τη Σλοβενία και πως θα το διαχειριστεί η ομάδα: «Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Η ομάδα δείχνει μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x