Nations League

Μπακασέτας: «Μου… πηγαίνει η Μολδαβία, μόνο νίκη την Τετάρτη»

Στη διαπίστωση πως η Σλοβενία είναι η ιδανική ομάδα για καλές εμφανίσεις και δικά του γκολ έφτασε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το 2-0 της Εθνικής ομάδας στο Κισινάου.

Ο μεσοεπιθετικός της Αλάνιασπορ τόνισε πως μετρά η νίκη και όχι ποιος σκοράρει, στάθηκε στη συνεργασία με τον Φορτούνη από την εποχή που αγωνίζονταν παρέα στον Αστέρα Τρίπολης και περιμένει μόνο νίκη με τη Σλοβενία την ερχόμενη Τετάρτη και πως για αυτό θα χρειαστεί σοβαρότητα.

Αναλυτικά:

Για τα δύο γκολ κόντρα στη Μολδαβία σε δύο αναμετρήσεις: «Είναι μια ομάδα που μου... πηγαίνει. Δεν είχα βάλει γκολ μέχρι να σκοράρω με τη Μολδαβία. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όπως και στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη: «Με τον Κώστα, έχω υπάρξει συμπαίκτης στην Τρίπολη. Εγώ έπαιζα λίγο περισσότερο σέντερ φορ και ο Κώστας από πίσω μου κι έχουμε παίξει πολύ μαζί. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία στο γήπεδο και νομίζω φάνηκε σήμερα αυτό».

Για το αποτέλεσμα που περιμένει με τη Σλοβενία: «Την Τετάρτη ένα αποτέλεσμα είναι για εμάς. Δεν υπάρχει άλλο. Και θα τα καταφέρουμε».

Για τον τρόπο που αναμένεται να προσεγγίσει η Εθνική την αναμέτρηση με τη Σλοβενία: «Δεν είναι κριτήριο μόνο το σημερινό. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν και ομάδες που έχουν πιο παθητικό ρόλο. Ο στόχος είναι να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, να έχουμε υψηλή ένταση με ή χωρίς την μπάλα και νομίζω τα έχουμε καταφέρει, σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x