Euroleague

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΓΓΑ για το ταξίδι στην Βαρκελώνη

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποιούν στην ΓΓΑ την κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού και ζητούν διευκρινήσεις για το αν μπορούν να ταξιδέψουν.

Όπως ενημερώσαμε και νωρίτερα, μετά και το τρίτο θετικό κρούσμα στον μπασκετικό Ολυμπιακό, το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη, αλλά και αυτό της Παρασκευής με την Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα είναι στον «αέρα». Οι «ερυθρόλευκοι», περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ που έγιναν σήμερα το πρωί, όμως ακόμα και αν όλα βγουν αρνητικά και παραμείνουν τρία τα κρούσματα, υπάρχει «κόλλημα» με το ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Και αυτό, διότι επειδή ο χρόνος επώασης του ιού διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιοι από την αποστολή να έχουν νοσήσει και να διασπείρουν τον ιό περισσότερο. Έτσι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναμένοντας και τα πιο πρόσφατα τεστ, επικοινώνησε μέσω επιστολής με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει οδηγίες για το αν μπορεί να ταξιδέψει.

Θυμίζουμε, πως σε ανάλογη περίπτωση με τον Παναθηναϊκό πριν το παιχνίδι με την Ζενίτ στην Ρωσία, οι ελληνικές αρχές είχαν απαγορεύσει στους «πράσινους» να πετάξουν, καθώς εκτός των άλλων, ενδέχεται αν κάποιο μέλος νοσήσει στο εξωτερικό, να μείνει για 14 μέρες σε καραντίνα. Η απόφαση λοιπόν περνάει στην δικαιοδοσία της ΓΓΑ, που αν ανάψει «κόκκινο», αυτόματα ο Ολυμπιακός θα ζητήσει αναβολή των αγώνων αυτής της εβδομάδας από την Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x